KJÆRE FOTBALLVENNER

Publisert

70 ÅRS JUBILEUM

Vi, Gunnar og Morten Lønstad, fyller 70 år den 30 november. Denne anledningen ønsker vi å bruke til å feire klubben i vårt hjerte, SK Gjøvik-Lyn, som for ei uke sia reddet plassen i Post Nord-ligaen. Samtidig ønsker vi å bidra til å samle inn noen kroner til klubben. Det foregår for tida en økonomisk redningsaksjon, og den ønsker vi å bidra til.

Vi inviterer derfor venner til en uformell fest med pølser, brus, kaffe og boller i kafeteriaen på klubbhytta på stadion torsdag 30. november kl. 18.00 – 21.00. I tillegg til enkel servering og hyggelig samvær byr vi på en minikonsert med Marianne Lønstad, akkompagnert av Sigrun Øybekk på piano. Morten Tangen kommer også med sin gitar og legger opp til allsang.

Det blir loddsalg med veldig fine premier fra Skoringen CC, Rolf Backe AS, Smakfullt Storkjøkken, Noidoi Design Studio, sesongkort SK Gjøvik-Lyn 2024, Gjøvik skofabrikk AS, McDonalds Gjøvik, Bowling 1 Gjøvik, Lekeland 1 Gjøvik, Pizzabakeren Gjøvik, 2 billetter HamKam.
En Quiz skal vi også ha, med flotte premier som minicruise til Kiel, gavekort på McDonalds mm.

Vi ønsker ingen taler eller personlige gaver, men gjestene betaler kr. 200 til SK Gjøvik-Lyn som deltakeravgift. Vi håper mange vil være med oss i feiringa av vår kjære klubb. Ikke la dere skremme av at dere tror det kanskje kan bli trangt. Vi ser positivt på det, da det betyr mer penger til klubben.

Deltakeravgiften betales til VIPPs nr. # 95191 ved inngangen. Innbetalingen merkes «M-G 70».

Velkommen!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon