En epoke er over

Publisert

Disse to har vært et kjært og vanlig syn for klubben de siste årene. Nå er det dessverre slik at begge avslutter sitt forhold til klubben.

Espen Haug har vært hovedtrener for oss de siste seks årene og Chris Coates har vært hans assistent-trener i fem av dem. Før tiden hos oss jobbet disse to sammen i Raufoss Fotball. De har for oss vært en slags Knoll & Tott, der den ene var – var aldri den andre langt unna. Og for et team disse to har vært! De har stått på nærmest dag og natt, i gode og dårlige tider. De har styrt lag gjennom Korona-pandemi, tunge dager, skadetopper og økonomiske utfordringer. Men mest av alt har de skaffet oss glede, engasjement og ulidelig spenning! De har fått oss til å sitte på tribunen i kulde, øsregn og stekende sol. Vi har ristet på hodet, vi har uffet oss og til og med gremmes. Men de har mest av alt tatt oss gjennom kamper som har hatt oss sittende ytterst på setene, som har fått oss til å juble uhemmet og nærmest til å gripe oss til hjerte-regionen….

Vi er antakelig alle enige om at det ultimate høydepunktet var opprykket fra 3. til 2.divisjon. For en stemning! Man kan trygt si at disse to har fått maksimalt ut av spillergruppen til enhver tid. De har vært mentorer, ledere og strateger, men mest av alt motivatorer.

Det er med tungt hjerte vi ser dem gå og vi ønsker begge det aller beste. Vi takker ærbødigst for alt de har gjort for oss, alt de har skapt… og heldige er de som får slike flotte trenere i sin klubb.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon