Alle tiders avslutningsfest for Yngres avdeling!

Publisert

Lørdag ble en utrolig fotballsesong avsluttet med at A-laget klarte å beholde plassen i Postnord-ligaen. Mandag 13. november var klubbens yngre spillere til en felles samling på Grand Hotell, sammen med trenere og ledere for alle de aldersbestemte lagene. Det ble en alle tiders avslutningsfest! 

Festens program var nemlig fullt av høydepunkter. Konferansier var Urbane Totningers «gromjinte», Ida Marie Ringerud, og hun sørget for å holde både spillere og trenere i øra, slik at alt gikk på skinner.

Avslutningen var delt i tre; først ute var de yngste, fra seks til ti år, den neste timen var forbeholdt lagene fra 11 til 12 år, mens 13 år og opp til junior hadde sin seanse til slutt.

Alle deltakerne fikk medalje, og det ble gjort ekstra stas på klubbens lag som er blitt både serie- og kretsmestere i NFF Indre Østland denne sesongen. Det klarte nemlig både jenter og gutter i klasse 13 år og juniorlaget i G19 elite. Sistnevnte er med det klare for interkretsserien neste år. Det ene laget i 2. divisjon klasse 13 år ble også vinner av sin avdeling.

Rekruttdommerne i klubben fikk en oppmerksomhet, samt at spilleren som solgte flest førstehjelpsskrin i klubbens houveddugnad fikk sin premie utdelt. Spillere som har deltatt på teknikkmerket og minimerkene fikk disse utdelt denne kvelden i underetasjen på Grand Hotell. Jenter 15 ble også nevnt særskilt da de denne sesongen har utdannet hele 10 av spillerne sine til å bli både UEFA Playmakers-instruktører og Grasrottrener/UEFA C-lisens gjennom NFF. Dette er svært gledelig, og klubben er litt ekstra stolte av denne jentegruppa.

Nytt av året er at alle lagene fra 13 år og oppover har kåret årets spiller; én som trenerne kårer, én som spillerne selv velger ut og én som trenerne mener har hatt størst framgang. Disse ble delt ut til stor applaus.

– Vi har hatt en bra sportslig framgang i alle de yngre lagene denne sesongen, kan spillerutvikler Mohamed Abdulahi – hele klubbens Abdi – konstatere. Han ramser opp KM-titler til juniorlaget og både gutter og jenter i 13-årsklassen. Gutter 14 kjempet også om KM-tittel helt inn, i tillegg har gutter 16 og jenter 15 vært helt i toppen av kretsens eliteserier.

– Hva er årsaken til denne framgangen?

– Først og fremst har vi gjennom et trenerforum lagt til rette for å forbedre treningshverdagen både for lagene og hver enkelt spiller. I tillegg har det selvsagt vært jobbet veldig godt på alle lagsnivå.

Abdi mener det nå er viktig å bygge videre på det som nå er påbegynt.

– Det betyr at ikke bare de spillerne som er kommet lengst skal få oppfølging, men også de som trenger litt mer tid på å ta nivået de er på.

SK Gjøvik-Lyn ønsket med denne avslutningen å få takke alle som har stått på for klubben på treninger og kamper gjennom en lang og begivenhetsrik sesong.

– Dette ble en fantastisk kveld, og spesielt morsomt er det å se gleden i øynene til de aller minste. Det synes jeg kanskje er mest stas, men det er utrolig gøy at vi gjør det så bra i ungdomsavdelingen, sa Thomas Almli, som er både sportslig leder, dommer og trener i klubben vår.

Han kunne fortelle at rundt 350 barn og ungdom møtte på avslutningsfesten og at det ble servert 50 pizzaer fra Pizzabakeren i Gjøvik.

– Jeg regner med at alt ble borte, sa Almli med et smil.

J2017

G2017

J2016

G2016

J2015

G2015

J2014

G2014

G2013

J2013 og 2012

G2012

J2011

G2011

J2010

G2010

G2009

J2008

G2007 og 2008

Junior G19

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon