Sterk 3-2 seier for Junior Elite på Nammo stadion over Raufoss

Publisert

Juniorgutta våre nærmer seg opprykk til Interkretsserie. Og det jobbes utrolig godt i hele vår junior- og ungdomsavdeling.

Juniorlaget vårt med sterk seier denne uka i det som kan ha vært seriefinale om opprykk til Interkrets. Med en deilig 3-2 seier på Nammo stadion over Raufoss topper nå guttene G19 Elite med 15 poeng når det er igjen 5 kamper å spille. Neste er borte mot Lillehammer 18. oktober.

Og det jobbes utrolig godt i hele vår junior- og ungdomsavdeling.

G13 mangler bare en seier på å sikre KM-tittelen etter å ha vunnet 6-0 over Raufoss og 8-0 over Harestua/Grua de to siste kampene. Den siste kampen spilles mot Kongsvinger borte 21. oktober.

Bildet er tatt etter seieren over Raufoss.

G14 har fortsatt den fine trenden etter at de gikk langt i Norway Cup i sommer (kvartfinale). De topper serien i G14 Elite med sju seiere av sju mulige, noe som er imponerende.

De spiller det som mest sannsynlig blir seriefinale og kampen om kretsmesterskapet på Gjøvik Stadion den 17.oktober kl. 1930 mot Raufoss. Møt opp for å støtte gutta!! Raufoss har et meget godt sammensatt lag fra Vestre Toten som det blir tøft å slå, men gutta våre lover å gi de kamp.

G16 Elite imponerer også denne sesongen, og senest sist torsdag hadde de en knallgod kamp borte mot Brumunddal med en klar 3-1 seier. De kjemper om 2. plass i serien, og møter FK Toten i neste kamp den 16. oktober kl. 1930 borte på ØTIP.

  

Også på jentesiden vår i ungdomsavdelingen imponeres det voldsomt i disse dager. Både J13 og J15 vinner kampene sine, og begge lagene ligger på 2. plass i hver sin  serie. J 15 slo serielederen denne uka, og spiller sin neste kamp tirsdag 17. oktober kl. 1800 hjemme på Gjøvik stadion. J 13 møter Nordre Land borte i neste seriekamp torsdag 19. oktober kl. 1930.

Heia Heia, og møt opp for å heie frem lagene våre.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon