SK Gjøvik-Lyn sikret seg KM-tittelen i G13

Publisert

Stor jubel, vi er kretsmestere!

SK Gjøvik-Lyn er årets kretsmestere for gutter 13 i NFF Indre Østland. Det ble klart etter at laget slo Kongsvinger 3-0 på bortebane søndag.

2010-årgangen i klubben er både bred og god. Etter at gruppene fra Gjøvik skole og Fredheim skole ble slått sammen før årets sesong, teller årgangen over 40 spillere.

SK Gjøvik-Lyn har stilt med tre lag i årets serie, og i høst har ett lag spilt i 1. divisjon og to i 2. divisjon. Det ene laget i 2. divisjon har vunnet sin pulje, og i helga ble det altså klart at klubbens lag i 1. divisjon vinner serien – og dermed også KM-tittelen.

SK Gjøvik-Lyn har vunnet sju av åtte kamper i denne høstserien, og topper tabellen med en målforskjell på 39-5. Nærmest kom HamKam og Ottestad, mens Raufoss ble nummer fire.

Etter 3-0-seieren over Kongsvinger fikk gutta fra Gjøvik overrakt pokalen som bevis, og den ble naturlig nok feiret på behørig vis. Målscorere var Julian Grasbakken Myrenget og Jonathan Slåtten, i tillegg til et selvmål.

Flere av spillerne på laget er også blitt tatt ut på sonelag og kretslag for 2010-årgangen.

Hele spillergruppa har bestått av: Abubakar Mohamed Ali, Adhanom Berhe, Aksel Bjørke Rønning, Amar Arifagic, Andreas Ellestad, Aryan Lindgård Aziz-Taib, Borys Dzido, Christian Torp, David Korstvedt, Eirik Sund, Elias Skyberg, Erland Nordli Eriksen, Even Nybrenna, Filip Bjeglerud Furuseth, Hamed Moradi, Henrik Sjølund Østvold, Isak Erichsen, Isak Iqbal, Joachim Holen de Jose, Johan Vik Holmestad, Jonathan Slåtten, Joseph Laymay, Julian Grasbakken Myrenget, Kasper Elton Myhre, Kenan Pestalic, Leander Bucht, Liam Wedum, Magnus Holthe Kleppe, Mathias Torres Storihle, Mauritz Schonhowd, Melvin Kourosh Tessem, Milan Zdravkovic, Mustaf Abdinasir, Nicholas Ødegård Korsvold, Noah Linaae, Noah Yohannes, Olav Øybekk-Mo, Peder Grøndahl, Petter Ulsrud, Trym Oliver Raudi-Sætren, William Klevrud, William Norgaard og Younas Mehdi Yerou.

Trenere har vært Thomas Berg de Jose, Amund Wedum, Frank Myrenget, Filip Åslund og Markus Lereng.

Vi gratulerer gutter 13 med kretsmesterskapet i Indre Østland 2023. Her kan du se en video fra overrekkelsen av pokalen:

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon