Takk for innsatsen, Kristoffer!

Publisert

Markedsansvarlig i SK Gjøvik-Lyn, Kristoffer Solheimsnes, hadde sin siste arbeidsdag hos oss 31. august.

Kristoffer har vært meget engasjert i fotballen og atletklubben i Gjøvik i over 25 år, hvorav han de seneste to årene som fast ansatt i klubben vår innenfor marked og arrangement. Kristoffer er en utrolig blid og hyggelig kar med stor arbeidskapasitet. Han er svært så sosial og omsorgsfull, og trives med å være sammen med andre personer. Kristoffer brenner også for frivilligheten i idretten, og har i flere år vært engasjert også som fotballdommer i klubben og i prosjektet vårt «Best uten Ball» som omhandler å forebygge utenforskap.

Vi takker Kristoffer for super innsats i tiden han har vært ansatt her i SK Gjøvik-Lyn, og ønsker han lykke til med nye utfordringer i Sportsklubben Rollon i Ålesund som daglig leder. Vi kommer til å savne deg!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon