BOWLING 1 GJØVIK OG SK GJØVIK-LYN – GRATIS BOWLING, PIZZA OG FOTBALL

Publisert

Vi lader opp igjen til ny seriekamp i PostNordligaen mot Brann 2 på hjemmebane torsdag den 21. september kl. 1645! Merk endret dato pga. uværet "HANS".

Sammen med en av våre største samarbeidspartnere; Bowling 1 og Pizzabakeren i Gjøvik inviterer vi til en fantastisk ettermiddag med bowling, pizza og fotball i forbindelse med POSTNORD-LIGA kamp mot Brann 2 med avspark på stadion kl. 1645. I en tid hvor man erfarer høye kostnader og resultatet av dette blir utenforskap ønsker SK Gjøvik-Lyn å skape en gratis dag sammen med barn i alderen 6 – 12 år. Dette også for å styrke fellesskapet i klubben med å skape tilhørighet og tilknytning til klubben. Både klubbens egne medlemmer og andre får mulighet å delta. Det er satt et tak på opptil 80 barn.

Bowling 1 stiller sine lokaler til disposisjon for både bowling og pizza før kampen mot Brann 2 torsdag 21.09. fra kl. 14.30 til 16.00.  Vi oppfordrer alle til å ha med voksne. Påmelding via Spond/hjemmesiden til SK Gjøvik-Lyn. Oppmøte direkte i Bowling 1-lokalene i Trondhjemsvegen 83.

Lenke til påmelding: https://club.spond.com/skgj%C3%B8vik-lyn/events/39875F409EC54778B2946BED7428D7CD

Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Frist for påmelding er mandag 18.09. kl. 20.00. Vi vil prioritere de barna som meldte seg på til arrangementet den 07.08. som dessverre ble avlyst pga. uværet «Hans».

NB: Arrangementet er fullbooket, og derfor virker ikke lenken til påmeldingen.

Vi drar samlet bort til Gjøvik stadion for å se på kampen etter at vi er ferdige med å bowle og spise pizza kl. 16.00. Husk at barna må ha følge med en voksenperson bort til stadion. Nils Jon Hovi vil også kjøre Lynbussen for å frakte barna fra Bowlingen og bort til stadion.

Nevner at Bowlingen og Pizzabakeren er kampsponsor denne dagen mot Brann 2, og også stiller med bestemannspremie.

En stor takk til Bowling 1 og Pizzabakeren i Gjøvik for alt dere gjør for klubben vår og våre medlemmer!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon