UEFA PlayMakersdager på Gjøvik stadion med SK GJØVIK-LYN

Publisert

Gratis fotballaktivitet på Gjøvik stadion! Jenter født i 2017-2018. UEFA, Disney og NFF gjennomfører et pilotprosjekt der målet er å doble antall europeiske fotballspillende jenter. SK Gjøvik-Lyn er med på dette!

Playmakers er et introduksjonskurs i fotball for jenter mellom 5 og 8 år. Målet er å introdusere de yngste jentene for fotball gjennom gode treningsøkter der ulike Disneykarakterer tas aktivt i bruk. Moro, lek og fotball er hovedingrediensene, og i år er det karakteruniverset fra filmen «Frost 2» som brukes i øktene.

Dato er 15., 22. og 29. august, 5., 12., 19. og 26. september og 3. oktober.

Tidspunkt: Kl. 17:45-18:45.

Sted: Gjøvik stadion, Store kunstgress

Kontaktperson: Gyda Moan (gyda.moan@gjoviklyn.no, tlf: 984 45 132)

For mer informasjon: se fotball.no

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon