Tusen takk for ditt bidrag!

Publisert

Vi er svært takknemlige for at mange bidro og støttet opp om Kronekampen 2023!

SKGL inviterte til festdag på Gjøvik stadion den 19. august, og vi er svært takknemlige for alle som bidro.

Vi avholdt en barneturnering for 6 åringer for lag i Gjøvik-sonen (Toten/Land/Gjøvik) i tillegg til at vi tok del i Bylivsdagene i Gjøvik sentrum med Byen vår Gjøvik hvor vi stilte opp med stand og ulike aktiviteter på Barnas Dag. Kronekampen mot Strømmen ble rosinen i pølsa etterpå.

Det totale tilskuertallet på Kronekampen endte på 350. Dermed endte det med 74 600 kroner, ettersom bedrifter og privatpersoner som ville bidra til å skape en skikkelig fotballfest på stadion støttet oss med en viss sum pr. tilskuer. Bedrifter bidro med 49 825 og privatpersoner bidro med resten.

Tusen takk også til de herlige frivillige som gjennomførte disse arrangementene på en imponerende og fremragende måte. Det smittende og gode humøret, den flotte innsatsviljen og arbeidskraften gjør at det er svært så trivelig å tilbringe tid på Gjøvik Stadion både for liten og stor.

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon