Kronekampen 2023 skal bli tidenes beste – GRATIS INNGANG

Publisert

Vi håper mange bedrifter og privatpersoner blir med og støtter opp!

GI ET BIDRAG GJENNOM FANDRIVE.IO

Selv om det er sommer og ferietider for mange, ligger ikke klubben på latsiden. Flere av våre lag har gjennom sommeren deltatt på Cuper, samtidig som A-lagets kamper i PostNord – Ligaen har startet opp igjen. Ikke nok med det, står en ny fotballskole for tur.

Like før skolen starter opp igjen skal klubben arrangere sin tradisjonelle kronekamp på Gjøvik stadion i runde 16 i PostNord-ligaen. Her inviteres hele byen på gratis fotballkamp, samtidig som vi skal ha en rekke aktiviteter på stadion. Her blir det liv og røre!

Summen du velger ganges med antall tilskuere som kommer denne dagen. Målet er at så mange som mulig, og minst 1.000 entusiastiske supportere finner vegen til Gjøvik stadion denne lørdagen. Alle bidrag er like kjærkomne, og du kan også avtale et fastsatt bidrag på forhånd.

Vi utfordrer her både våre sponsorer og samarbeidspartnere til å gi et bidrag pr. tilskuer. Våre spillere, trenere og andre ildsjeler vil i tiden som kommer ta kontakt med dere for å hente inn ditt bidrag. Om dere har spørsmål, eller ønsker å bidra så ta kontakt med markedsansvarlig Kristoffer Solheimsnes på kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no eller på telefon 994 27 060.

Vi ser fram til en spennende fotballkamp og masse liv og røre på tribunene!

Du kan gi et bidrag her: https://campaign.fandrive.io/campaign/#/campaign/63d9622b-d92d-4d22-ba97-2afe3b2ccec6?lang=no

Heia SK Gjøvik-Lyn!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon