Bli med og spill fotball i SK Gjøvik-Lyn!

Publisert

SK Gjøvik-Lyn inviterer til oppstartsmøte for foreldre med barn født i 2018 (jenter og gutter).

SK  Gjøvik-Lyn hjelper nye lag med å komme i gang med trening, baller, drakter og annet utstyr som dere trenger.   Kanskje dere også har lyst til å spille kamper mot andre lag som er like gamle som dere?

Siden det er vist interesse for oppstart for denne aldersgruppen, ønsker vi et møte.

Når: mandag 14. august kl. 1800. Hvor: kafeen i klubbhusets 2. etg.

SK  Gjøvik-Lyn har ambisjoner om å være den beste bredde- og utviklingsklubben i distriktet. Vi har 500 aktive medlemmer, men har plass til flere.  I år har vi nærmere 50 lag påmeldt til seriespill i vår krets.

Vår visjon er å kunne gi et tilbud til alle barn og unge som ønsker å oppleve gleden ved å leke med ball. Spille fotball i et inkluderende miljø, der de kan utvikle sine fotballferdigheter i et sosialt fellesskap og ut ifra de forutsetninger, muligheter og ambisjoner de selv har.

 5 åringer betaler kun medlemsavgift til klubben, dette sørger for deltakelse i Norges Idrettsforbunds forsikringsordninger.

Ta gjerne kontakt med Tore hvis du har spørsmål:

Tore Sorknes

Mail: t.sorknes@gmail.com

Mob: 91 52 63 01

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon