Tribune i ny drakt

Publisert

Prosjekt oppgradering av Gjøvik stadion går sin gang.

Arbeidsmaur fra Syljuåsen har i det siste jobbet med montering av flotte røde og svarte seter på tribunen.

Det var klubben som gikk til innkjøp av de første setene, med uvurderlig monteringshjelp fra kara i Lynvingen. Mange av setene har fått sine «eiere» og er merket med navn eller firmanavn og logo. Det var midtfeltet som var starten på det hele. Nå har Gjøvik kommune slått til og kjøpt inn seter til hele tribunen og de siste er montert. Fem felt og 1426 seter i klubbfarger er nå på plass og klare for bruk, du verden så flott det ble! Vi håper selvsagt at hvert eneste av disse setene vil bli brukt på cup-kampen vår den 28 juni. Da kommer HamKam og det blir et godt, gammeldags nabo-oppgjør. Vi har ikke kommet til runde 4 i NM siden 1970.

Billetter til denne store begivenheten kan kjøpes på TicketCo. Følg linken og ikke vent for lenge med å kjøpe din billett! Skulle det være noen som har eget sete, men som ikke har forhåndskjøpt billett – er det fortsatt mulig å kjøpe billett på nettet og likevel få reservert setet sitt. Dette gjøres ved å sende mail til hanna.haker@gjoviklyn.no (senest dagen før kampen).

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon