CC Gjøvik bidrar på cup-kamp onsdag!

Publisert

Selvsagt blir CC med på Cup-festen, ved å bidra med gratisbilletter og inkludering.

CC Gjøvik er en av våre viktige samarbeidspartnere og derfor ønsker de å bidra på Cup-festen vår. Til denne flotte fotballfesten vil CC stille med et gavekort som du kan vinne under kampen. De deler også ut kuponger i kioskene våre, som du kan ta med på CC Gjøvik og hente deg en is.

Vår samarbeidspartner er sitt samfunnsansvar bevisst, og de vet at sommeren er en vanskelig tid for mange. Tiden vi er inne i gjør det ikke enklere, med høye utgifter og sosiale forskjeller som blir stadig større. Derfor gir CC Gjøvik bort inntil 20 gratisbilletter. Ønsker du noen av disse sender du en e-post til kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no sammen med en kort begrunnelse hvorfor akkurat du fortjener gratis inngang på cup-kampen på Gjøvik Stadion denne kvelden.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon