Snart sesongstart og vårens beste sparetips!

Publisert

Tiden går fort til sesongens første seriekamp og heldigvis går den på hjemmebane. Vi tyvstarter til og med hele sesongen. Vår kamp mot Junkeren går nemlig på søndag 9 april, mens de andre kampene går mandag.

I alt skal vi ha 13 hjemmekamper denne sesongen og det er mye å spare på å kjøpe seg et sesongkort. Nytt i år er det at vi også har kort kun med inngang, uten merket sete. Det er selvsagt lov å bruke setene som ikke er i bruk av andre likevel. Billettprisen i år er satt til kr 150,- for vanlig voksen. Sesongkortet uten sete koster kr 900,- og dermed er det store penger å spare….enkel matte. Sesongkort med sete koster kr 1800,- og da får du navnet ditt/logo/firmanavn på seteryggen, samt at du får gratis kaffe og vaffel i pausen på A-lagskampene.

Sesongkortene blir printet i disse dager og kan hentes i søndre port på første hjemmekamp. Det vil også bli muligheter til det samme på de neste hjemmekampene. Ta kontakt om dere ønsker en annen løsning. Dersom DU ønsker å skaffe deg et av disse kortene, kan du ta kontakt/sende en e-post til hanna.haker@gjoviklyn.no. Vi blir enige om plassering og om det er ønskelig med Vipps eller faktura.

Når det gjelder tilgjengelighet på tribunen så ligger det enda noe snø og is i trappene og radene. Vi håper det meste av dette skal smelte bort i tide til kampen og hvis ikke skal vi prøve å hakke litt løs på det.

Vi håper å se mange på tribunen og dette er en flott måte å slå i hjel et par timer for de som har by-påske. Vis de flotte og hardtarbeidende guttene våre at dere støtter dem – her blir det mye moro og spenning fremover i sesongen!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon