I morgen blir vi historiske!

Publisert

Det er bare 3 måneder siden vi avsluttet et jubileumsår, 120 år som fotballklubb er det ikke mange som kan slå i bordet med.

Som sikkert mange av våre fotballelskere vet er TV–avtalen for Norsk fotball på nye hender, og TV2 skal nå ta over godt hjulpet av blant A-Media, hvor vår egen Oppland Arbeiderblad er representert. NRK skal som tidligere også vise en stor del av fotballkampene.

Tidligere var det Discovery som styrte dette, men nå vil den nye avtalen vise både topp og bredde i en langt større grad. For en som virkelig begynte å få opp øynene for Norsk Fotball tidlig på 2000–tallet vet jeg at TV2 kan fotball, og når en nå får A-Media med lokalkunnskap i verdensklasse gleder jeg meg til årets fotballsesong. Jeg smiler når jeg tenker på Davy Wathne på Fotballextra, når han satt over til Ivar Hoff med sine karismatiske kommentarer om hva som foregikk på de ulike arenaene.

Den felles åpningen for Norsk fotball er 2. påskedag. I vinter ble det etter dialog sammen med Junkeren enighet om å spille vår første seriekamp 1. påskedag. Så med ny TV–avtale er det den første seriekampen som spilles.

Mange tenker kanskje mere på Kvikklunsj, solkrem og Solo i disse dager fremfor å tenke på at fotballsesongen går i gang. Men for alle som er glade i SK Gjøvik-Lyn gjelder det å planlegge. For meg det handler om å komme seg tidlig nok opp, få pakket ut av hytta og kommet seg hjem igjen slik at jeg rekker den aller første seriekampen i den nye TV–avtalen.

Vi gleder oss til å se deg på Gjøvik Stadion!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon