Førstehjelpskveld

Publisert

Vi fortsetter med et nytt tiltak for å gjøre klubben et trygt sted å være. Det er viktig å være forberedt på det uforutsette og vi kan alle potensielt utgjøre den store forskjellen.

Onsdag 12 april kl 18.00 kaller klubben derfor inn alle trenere og lagledere til opplæring/oppfriskning av førstehjelp. Det er vår egen «medisinmann» Eivind Opsahl som stiller som instruktør og i tillegg til vanlig hjerte/lunge-redning og behandling av andre akutte småskader, blir det også opplæring i bruk av hjertestarter.

Mange tror at de ikke vil klare å hjelpe, men det er utrolig hva man gjør nærmest på autopilot, når det først gjelder. Det er derfor utrolig viktig å få opplæring og huske på regelmessig påfyll av kunnskap. Vi håper mange benytter seg av dette tilbudet og ønsker velkommen!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon