«SAMMEN» til frokost

Publisert

I dag tidlig ble årets første «SAMMEN»-frokost gjennomført. Vi var så heldige å bli invitert til OAs flotte, nye lokaler i Øvre Torvgate. Her fikk mange samarbeidspartnere servert en deilig frokost i et møterom som må være et av byens flotteste. Sol og utsikt over Mjøsa lager en god morgenstund.

Først på programmet stod vertskapet selv, representert av Erik Sønstelie, Arild Bjørnerud og Knut Befring. De fortalte om sin store sportssatsning fremover og hvordan man best får tilgang til dette gjennom OA. Det de har å tilby funker nå som et slags Spotify for sportsinteresserte. De understreket også at hver gang det sendes direktekamper fra stadion, får våre sponsorer god eksponering. Godt poeng!

   

Espen Haug hadde et engasjert innlegg om kommende sesong og verdien av at klubben legger så stor vekt på å rekruttere lokalt. Vi ønsker å tilby toppfotball for lokale spillere, vi ønsker å tilby mulighet for å vokse i egen klubb/by og ikke minst bli ivaretatt av en klubb som er engasjert i «mer enn fotball» og hvordan skape gode og robuste mennesker. Vårt andredivisjonslag har vært i rivende utvikling og vi må ikke glemme å være stolte av å være blant forholdsvis få lag i landet vårt som befinner seg på dette nivået. For å komme videre er vi avhengig av støttespillere som forstår verdien av dette for byen og distriktet vårt.

Kristoffer Solheimsnes fortalte om klubbens nye sponsorprogram; SAMMEN. Navnet falt naturlig på plass ettersom suksess er noe vi bare kan oppnå hvis vi gjør det sammen. Konseptet er delt inn i flere nivåer og hvilke aktiviteter man får tilgang til dirigeres av hvor mye man bidrar med. Det er samlinger i forbindelse med for eksempel kamper, cupkamper, næringslivssamlinger og frokoster som i dag.

Det var utrolig hyggelig at så mange kunne delta i dag, noe som føltes som en inspirasjon for klubbens administrasjon. Tusen takk til alle og stor takk til OA som tok vertskapsrollen.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon