Ny Patriotavtale for Hus1

Publisert

Klubben er svært glade for at tidligere styremedlem Jon Kveseth nå er blitt Patriot!

Vi er svært stolte over at Hus 1 er vår nye patriot og blir en del av vår nye partnerklubb «Sammen med SK. Gjøvik-Lyn»

Hus 1 utvikler, bygger og leverer prosjektboliger i regionen. Deres filosofi er å gjøre dette på en trygg og kontrollert måte. Basert på deres lange erfaring og fagkunnskap søker de kostnadseffektive, trygge og gode løsninger.

Daglig Leder Jon Kveseth er ingen nytt bekjentskap for klubben, men har fartstid som lagleder for lag i yngres avdeling, fra styret og er i dag en del av klubbens arrangørstab. Vi er svært stolte over at han fortsetter å være med på laget, og sammen med oss vil bygge klubben videre.

Bli bedre kjent med vår nye patriot her: Hjem | Hus1

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon