Invitasjon til åpen dag på FFO og Akademiet i SK Gjøvik Lyn mandag 27. mars

Publisert

Er dere nysgjerrige på hva en dag på FFO og Akademiet innebærer? Hva gjør vi? Hva leker vi? Hvordan funker transport og henting? Hvilken mat spiser vi?

SK Gjøvik-Lyn FFO og Akademiet inviterer til åpen dag for elevene ved Internasjonale skole, Gjøvik skole og Fredheim skole mandag den 27. mars. Send en epost til post@gjoviklyn.no for påmelding, eller kontakt oss på 98 63 05 64.

På FFO og Akademiet gjennomfører vi mange forskjellige aktiviteter i løpet av et år. Vi fokuserer på lek og spill og samarbeid med andre, og har frem til nå gjort veldig mye morsomt sammen.

En vanlig dag på FFO og Akademiet ser slik ut:

Barna blir møtt av en voksen på skolen, hentet med Gjøvik-Lyn bussen og kjørt bort til stadion på Gjøvik. Der vil det bli tid til organisert aktivitet, spising og leksehjelp før det blir organisert aktivitet som varer i minimum 60 minutter. Vi avslutter kl. 1600.

Åpen dag på Gjøvik stadion er for elever ved den internasjonale skole, Gjøvik og Fredheim skole. Merk at de som går i 2.-4. klasse deltar på FFO, mens de i 5.-7. klasse deltar på Akademiet.

Vi håper på å se mange barn på Gjøvik Stadion denne mandagen

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon