Trenerne tar en sesong til!

Publisert

Vi er glade for å melde at Ole Marius Eriksen og Anders Skaugrud fortsetter som trenere for guttene på G14! Disse to har fulgt laget i mange år, en av dem helt fra starten.

Torgny har laget avtale med disse to om en sesong til. Den gode kjennskapen til guttene kommer godt med for å vite hvordan de forskjellige er skrudd sammen og hva som skal til for å få til både sportslig vekst og trivsel. Det er pr i dag 18 gutter på laget og det blir meldt på 2 lag neste sesong. De skal samarbeide noe med G13, men ønsker seg også gjerne nye gutter som har lyst til å bli med. Trenerne føler at det er viktig at det er plass til alle, enten man er super-ivrig eller mest opptatt av fellesskap og å holde seg i form. De har planer om fem økter i uka etter nyttår; tre ute, en inne pluss en styrkeøkt inne. De understreker viktigheten av å satse på basisferdigheter og skadeforebyggende trening.

De skryter av guttene på laget og forteller at de er treningsvillige, positive og greie. Foreldregruppen får også gode ord. Til sommeren skal de på Norway Cup – det er noe å glede seg til!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon