TAKK FOR MÅLET ANDREAS!

Publisert

Andreas returnerer til moderklubben Raufoss Fotball. Vi ønsker masse lykke til videre!

Andreas Østerud returnerer til moderklubben Raufoss etter 2 sesonger for SK Gjøvik-Lyn. Dette er en gutt som har vist seg å være hardtarbeidende og målbevisst, og bidratt både i PostNord–ligaen og i 4. divisjon.

Andreas signerte for oss i forkant av 2021 – sesongen, og har vært en viktig del av A-laget og den reisen vi har opplevd. Sesongen 2021 ble kronet med opprykk for Andreas og laget, før han i inneværende sesong noterte seg for 5 scoringer i PostNord – Ligaen.

Allikevel er det nok i cupen vi kommer til å huske han best, og da i kampen mot Strømsgodset. I siste spilleminutt av andre ekstraomgang sørget han for 3 – 2 scoring og sendte hele byen til himmels. Alle husker vel den store stemningen i etterkant – tusen takk Andreas!

Vi ønsker Andreas lykke til videre på sin reise, og kanskje en dag  ser vi han igjen i klubben vår.

NM 2022
SK Gjøvik-Lyn – Strømsgodset
Gjøvik Stadion 22/06/2022
— Foto: Jonny Isaksen

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon