Har du sett katten Berci?

Publisert

Katten Berci, som bor rett ved Stadion, er forsvunnet fra matmor Anna. Kan du hjelpe oss finne ham?

I går kveld, rett etter siste møte for dagen på Gjøvik Stadion, møtte vi en svært fortvilet dame og hennes mann i mørket på Gjøvik Stadion. Det var Anna fra Ungarn. Hun bor i Marcus Thranes gate 22, blokken rett på andre siden av gjerdet ved skøytebanen på Gjøvik Stadion, og katten hennes Berci på 6 år er forsvunnet. Dette er en hjemmekjær katt som aldri har vært borte før, men nå har den vært borte i flere dager. Vi ønsker derfor å bidra til at våre medlemmer som gjerne bor i nærheten ser etter om de kan ha Berci i eller rundt på sin eiendom. Hold gjerne et åpent øye om du er ute og rusler også.

Siden Anna er fra Ungarn og relativt ny i Norge har hun ungarsk telefonnummer; +36 30 264 265 6. Send henne gjerne en melding om du finner Berci, eller mail til; marton.anna(a)hotmail.com i stedet. Anna snakker norsk.

Vi håper dere kan bidra og at det blir et aldri så lite julemirakel for Anna og familien.

Finner du Berci og heller vil si fra til oss?
SK Gjøvik-Lyn v/Stig Morten; tlf 95 75 74 76
E-post: post@gjoviklyn.no

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon