AKADEMIET 2023

Publisert

Jonathan, Jonas, Abdi & Jesper inviterer 5. - 7. trinns elever til fotballakademi i ny regi.

Invitasjon til Akademiet 2023

Her vil A-lagsspillere møte barna hver fredag og legge til rette for trivsel og utvikling både på og utenfor banen. På akademiet fokuseres det i større grad på det tekniske, taktiske og teoretiske, i tillegg til det sosiale. Akademiet vil tilrettelegges for økter som utvikler de grunnleggende ferdighetene, men som likevel gir utfordringer som barna mestrer.

Alle deltakerne møter direkte på stadion. Lett mat serveres fra 13.30.
Treningsøkta starter ute 14.15 og avsluttes 15.30.
Pris 750 pr. deltaker i mnd.

Påmelding på e-post; abdi@gjoviklyn.no

Etter påmelding vil alle bli lagt til i egen Spondgruppe for videre informasjon og administrering av påmelding til de ulike øktene. Vi gleder oss og ser frem i mot treningsvillige gutter og jenter på Stadion.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon