Ny hovedtrener for G16 neste sesong

Publisert

Vi er glade for å fortelle at vår A-lagskeeper Rafael Veloso har sagt ja til å være hovedtrener for G16 neste sesong. Han signerte tidligere en 3-årskontrakt på A-laget og skal nå ha denne oppgaven i tillegg.

Han trente de samme guttene for to sesonger siden og de ble da seriemestere. Mange, både foreldre og aktive, har i mellomtiden ytret ønske om å få Rafa tilbake som trener for denne gjengen. Gleden er derfor stor nå når dette har gått i orden. Oppstart for treningene er rett over nyttår. Markus Lereng skal være Rafas assistent samt at Geir B Pettersson også skal bidra.

Det er Torgny Sæthermoen som har forhandlet frem og signert avtalen og Rafa sier han har savnet guttene og gleder seg til å starte i rollen. Han er opptatt av å finne det beste i den enkelte og at alle skal føle seg som en del av teamet.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon