Årets Lyn-Galla

Publisert

For en dag det ble på Lyn-Galla i går! Hele dagen ble en lang feiring av og med store og små, aktive og støttespillere.

Dagen startet kl 14.00 med de mellom 6 og 12 år, her var hele 160 aktive tilstede for å kose seg og motta sine medaljer. Tidlig ettermiddag kom de mellom 13 og 16 år og her møtte 85 aktive opp. I tillegg til flotte medaljer var det brus og pizza fra Pizzabakeren Gjøvik. Det var høy stemning og tilhørende støynivå…..noe som hører til.

Kl 19.00 var det tid for de voksne. Ut over Juniorlagene og A-lagsgruppen (inkl reservelagsspillere), var det også inviterte gjester og andre som hadde meldt seg på for å feire. 130 personer var med på festen, som i år ble holdt i storsalen på flotte Samfundet Gjøvik. Klubben har tradisjoner knyttet til denne salen og det føltes riktig å være tilbake.

I tillegg til at vi fortsatt er i vårt 120 års jubileumsår, feiret vi også at det er ganske nøyaktig 60 år siden staute karer sørget for at vi ble Norgesmestere! Det var utrolig koselig at 4 av disse kunne være tilstede på denne kvelden, sammen med sine fruer. Jubilantene fikk oppmerksomhet med blant annet flotte tegninger fra Herb.

Både utvalgte spillere på lagene og andre som har utmerket seg med sin innsats denne sesongen, fikk sine velfortjente priser. Det kommer etter hvert masse flotte bilder både fra klubbfotograf Jonny Isaksen (kveld) og Steve Goodwin (formiddag) som viser prisvinnerne. Det vil komme en egen artikkel om #Gjøvikballen og det fantastiske resultatet.

Vi sitter igjen med masse følelser, alt fra ydmykhet og takknemlighet, til optimisme og groende stå-på-vilje for neste sesong. En slik sammensetning av mennesker som vi hadde gleden av å ha rundt oss i går får klubb-hjertet vårt til å slå et par ekstra slag.

Tusen takk til alle gjester, tusen takk til arrangørene og til alle de snille menneskene som stilte opp på dugnad gjennom dagen!

Det er SAMMEN vi kan skape det vi ønsker.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon