Vi søker frivillige til enkel matlaging og servering for barna etter skoletid.

Publisert

Vi søker deg, som i tillegg til å hjelpe barna, kanskje ønsker en ny sosial arena et par tre timer i uka.

Det skjer en hel del på Gjøvik stadion nå på høsten, og hele året ellers. Vi har revitalisert rammene for fotballfritidsordningen (FFO) og håper i tillegg å kunne åpne for akademiet. Tilbudet vektlegger et godt kosthold for aktive barn og unge, i tillegg til leksehjelp. Det betyr at vi trenger flere som kan bidra med enkel matlaging og servering. Vi trenger ei gruppe hvor ansvaret kan rullere evt. fra gang til gang. 

Vi tror det også vil ha stor verdi for miljøet vårt dersom vi har ei aktiv kafegruppe. En liten gjeng som vil stå for matlagingen til FFO og akademiet, i tillegg til fotballskolene gjennom året. I tillegg kan ei slik gruppe bidra til å danne et sosialt og aktivt sted å være mellom skoleslutt og trening for spillerne i klubben.

Har du, eller noen du kjenner, lyst til å bidra etter skolen et par- tre timer i uka? Ta kontakt med Tone Haugom, mob.nr. 98079306

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon