Partnerfrokost

Publisert

I går hadde vi en meget hyggelig Partnerfrokost. Vert denne gangen var vår generalpartner Totens Sparebank.

I flotte, moderne lokaler fikk vi servert kaffe og deilige rundstykker fra Gjøvik Catering. 12 av partnerne var til stede for å høre på Odd Fjellby presentere Totenbanken. Her fikk vi høre fakta om banken, deres satsningsområder og deres store samfunnsengasjement. Alle fikk hilse på og høre mer om vår nye styreleder Svein-Erik Rambø, samt hans tanker om drift av klubben fremover. Det kom nyheter fra salg/marked ved Stig Morten Kristiansen/Kristoffer Solheimsnes der de også kom inn på det vi kaller #mer enn fotball, som blant annet omfatter det gode samarbeidet med TeamUP Helse. Det var litt påholdenhet rundt disse to sitt område ettersom det skal holdes et møte på Hovdetun torsdag ettermiddag kl 18.00, der dette blir grundigere belyst. Dette er for øvrig et åpent møte så meld deg på om du vil, via stig.kristiansen@gjoviklyn.no

Møtet ble avsluttet med info fra hovedtrener og sportslig leder Espen Haug som snakket litt om intern rekruttering, fabelaktig innsats i sesongen 2022 og tanker om hva som skal til for å stabilisere A-laget i 2. divisjon.

Takk til alle som deltok, alle som bidro og til vertskapet i Totens Sparebank!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon