Kom i bedre form!

Publisert

Vi er så heldig å ha fått et supert tilbud til våre medlemmer fra vår gode samarbeidspartner Toten Treningssenter. Vi håper dette kan friste mange til å komme i bedre form!

Toten Treningssenter er stolt sponsor av SK Gjøvik-Lyn. Vi synes det er gøy at den spreke A-lagsgjengen vil trene hos oss. TT kan by på et fantastisk godt treningsmiljø, med alt av trenings- og kondisjonsutstyr, gruppetimer og ikke minst instruktører og ansatte som elsker å spre ekte treningsglede. Vi har nå et flott tilbud til alle SK Gjøvik-Lyns medlemmer og Partnere!

Hvis du melder deg inn nå, innen 31 oktober, får du GRATIS trening, innmeldingsavgift og kortavgift ut året. Dette tilbudet gir deg også GRATIS tilgang til å trene på Trento CC. For å få tilgang til dette flotte tilbudet bruker du promo-koden LYNET. Du kan melde deg inn via hjemmesiden www.totentreningssenter.no eller stikke innom resepsjonen. Betingelsen for å få dette spesialtilbudet er at du skriver en avtale som løper 12 måneder fra 1. januar 2023.

Har du spørsmål om TT, ønsker prøvetime eller trenger hjelp til innmelding send en SMS til Lene på 97185583 eller stikk innom resepsjonen.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon