Heim–kampen 2022 – Årets siste hjemmekamp!

Publisert

Vi inviterer til Pre & After match for hele familien lørdag 15.10. Velkommen!

Vi i SK Gjøvik-Lyn er stolte over prestasjonene våre denne sesongen. Lørdag 15.10.2022 avrunder vi sesongen på hjemmebane, og vi har store muligheter for en god plassering for vårt A-lag. Her inviterer vi hele byen til gratis inngang, og med samling på Heim både før og etter kampen.

Dørene åpner på Heim kl. 12:00, og her vil vår A-lagstrener og Sportssjef Espen Haug oppsummere sesongen 2022.  Vi har også invitert Oppland Arbeiderblad og Knut Befring til å dele sine vurderinger. A-lagets siste hjemmekamp for sesongen spilles mot Frigg kl. 14:00, og vi går samlet dit i god tid før avspark.

Etter kampen samles vi på Heim igjen. Her vil man få mulighet for å velge fra deres store meny, eller å kjøpe deres nydelige «Heim – Burger» meny for kun 179,-. Vi håper både spillere, supportere og andre støttespillere vil dele denne dagen med oss.

For bordbestilling etter kamp, kontakt Heim på telefon 62 80 92 60, eller via deres hjemmeside www.heim.no.

Vi ønsker alle sammen velkommen.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon