Bli en Lynvenn og få navnet ditt på Lynveggen!

Publisert

Sett navnet ditt på Lynveggen på Gjøvik Stadion. Vi trenger din støtte for å fortsette den gode utviklingen på alle nivå. På forhånd takk!

Hei alle venner av SK Gjøvik-Lyn


Vi har laget Lynveggen slik at du eller ditt firma kan bidra for at klubben skal klare de økonomiske kravene fra Norges fotballforbund for 2022. Kravet er enkelt – det er ikke lov å ha negativ egenkapital.
Vi har ca. kr 1.200.000 i udekket tap som må bort. Kostnadene ligger på drift av alle lag i klubben og på en større administrasjon enn før. 

Klubben investerer i mennesker og er i meget god utvikling på alle nivåer. Vi starter med flere 5-åringer enn før, vi utdanner flere dommere, vi utdanner flere trenere og ikke minst øker antallet frivillige for at klubben skal ta samfunnsansvaret i enda høyere grad. Vi blir større og skal nå lengre, men vi skal være et trygt sted for barn å ferdes. Vi er en klubb for alle!

Veggen vår hadde vi ikke laget hvis vi var milevis unna målet, og sammen med andre tiltak har vi tro på at klubben vil fortsette den positive utviklingen også i 2023!

Vi håper du vil bli en Lynvenn og dermed sette navnet på Lynveggen. Klikk på linken, nå!

www.lynveggen.no

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon