Rafa signerer

Publisert

"The man with the golden gloves" fortsetter hos oss!

Vår alles kjære keeper Rafael Veloso har i dag signert ny avtale med oss, noe vi er svært glade for. Avtalen løper ut 2025. Alle som følger oss enten fra tribunen eller via OA-tv vet at denne mannen så og si er verd sin vekt i gull. Han har gjort en utrolig flott jobb mellom stengene og reddet mang en skummel situasjon. Som person er han også en super-omgjengelig fyr og hans store og hjertelige smil er sjelden langt unna. Trener Espen Haug klassifiserer Rafa som en drømmesignering og er svært fornøyd med å få beholde ham videre. Han understreker Rafas flotte utvikling siden han kom til oss og føyer til at parets positive innstilling til både klubben og byen vår er verdifullt.

Rafa og hans kone Patricia trives veldig godt på Gjøvik og har kjøpt seg rekkehus på Sandli/Kildal. Her har de plass til å ha besøk av familie og venner fra Portugal, samt at de har fått noen ivrige følgere i nabohuset. Patricia jobber i butikken hos Smakfullt i Gjøvik sentrum og mer hjertelig service skal man lete lenge etter. Rafa er også delvis engasjert med transport av catering. Utrolig flott å få slike positive tilskudd til byen vår!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon