HEIM blir Gullsponsor!

Publisert

Heim er ny gullpartner og vi anbefaler et besøk i SK Gjøvik-Lyn puben i 2. etg.

Vi er svært stolte over at Heim ønsker å styrke sitt samarbeid med oss, og er nå med som Gullsponsor i SK Gjøvik – Lyn. Heim har over en lengre periode vært en solid støttespiller av klubben vår, men ønsker nå å styrke sitt samarbeid. Hensikten for de er at de har et sterkt ønske om å støtte opp om det viktige arbeidet som gjøres i både topp og bredde i klubben vår.

Heim holder til i ærverdige lokaler midt i hjertet av Gjøvik, og når du kommer inn i deres lokaler føler du virkelig at du har kommet «Heim». Heim Gastropub serverer nydelig mat basert på de beste råvarene, både mat og drikke som er foredlet av et dyktig personale.

Deres lokale er varmt og intimt med et unikt særpreg. Noe av det unike som finnes i deres lokale er fotballskoene som tilhørte Rolf Bjørn Backe, produsert på Gjøvik Skofabrikk – går du rett innenfor døra og til høyre så kan du se disse.

Klubben ønsker gjennom sitt samarbeid å bidra til en sterkere interesse for både Heim og SK. Gjøvik-Lyn. Sammen med Heim vil vi igjennom sesongen ha en rekke arrangementer, og årets siste hjemmekamp vil i år være «Heim–kampen» hvor vi sammen skal ha en rekke aktiviteter både i deres lokaler og på Gjøvik Stadion. Flere arrangementer er også under planlegging der vi ønsker å kombinere historie med nåtid og fremtid, og at både topp og bredde kan møtes i flotte omgivelser.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon