Oppstart FFO/Akademi 2022/2023

Publisert

FFO starter i uke 33 og Akademi i uke 34.

SK Gjøvik-Lyn FFO/Akademi

Vi starter opp igjen fotballfritidsordning/FFO mandag 15. august. Dette gjelder 2. – 4. klasse. Akademi starter mandag uke 34 og informasjon kommer i løpet av uke 33. Vi ønsker velkommen til ett nytt år med flere nyheter, mye moro, leksehjelp, sunne og gode måltider og ikke minst ny FFO- & Akademiansvarlig i vår egen Abdi.

Ny sjef!

Mohamed Abdullahi Yusuf eller Abdi om man vil er ny sjef. Abdi ble årets medmenneske i Gjøvik kommune i 2022. Han jobber som assistent på skole og er veldig populær blant barna.

Overordnet mål

Vår målsetting er å skape bevegelsesglede og bidra til gode vaner ved å vektlegge kosthold, hygiene, lekser, folkeskikk og respekt.

Fokus for 2022/2023

Abdi & klubben har søkelys på at FFO skal være et sted hvor barn trives og utvikler seg både på og utenfor banen. Barn og voksne på FFO skal skape et godt og sunt miljø. Vi legger til rette for positive og meningsfylte aktiviteter gjennom hele året, slik at alle kan delta uavhengig av forutsetning og ambisjonsnivå.

Påmelding eller spørsmål rettes til Kristoffer Solheimsnes på e-post: kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon