EVENTyrlig AS og SK. Gjøvik-Lyn innleder samarbeid.

Publisert

Vi arrangerer Barnas dag på Gjøvik Stadion lørdag 13 august. Åpent fra kl. 10.00 - 17.00. Velkommen!

SK Gjøvik–Lyn er stolte over at vi sammen med EVENTyrlig AS nå er klare for vårt første arrangement. Etter mer enn et halvt års planlegging, ønsker vi nå hele byen velkommen til Barnas Dag på Gjøvik Stadion til helgen. EVENTyrlig AS er et eventbyrå som ble stiftet i 2019, med mål om å gi kunden det lille ekstra.

Eventyrlig AS består av fire personer med lokal tilknytning, hvor alle også har barn i klubben. Dette gjør at vi sammen kan finne arrangementer som er tilpasset klubben vår. Sammen med EVENTyrlig AS har vi planer om å gjennomføre en rekke aktiviteter, hvor vi kan nevne blant annet julemarked, stadionkonserter og andre tilstelninger.

Vårt første arrangement er Barnas dag, som også blir klubbens 120 – års markering. Arrangementet vil foregå på Gjøvik Stadion lørdag 13 august, fra kl. 10:00 – 17:00. Her blir det mange aktiviteter, med blant annet hoppeslott, boblefotball og ansiktsmaling, samt trikseshow og streetfotball med tidligere verdensmester Anders Solum.

Der blir salg av blant annet is, brus, pølser burgere, popcorn og slush. Det vil være gratis inngang for alle. De som deltar på Barnas dag, vil i tillegg få gratis inngang på lørdagens A-lags kamp mot Brattvåg.

Vi håper at hele byen vil komme på arrangementet, og vi ser frem til en hyggelig dag på Gjøvik Stadion.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon