TARA DUKIC (10) LADET OPP TIL EM SAMMEN MED ADA HEGERBERG

Publisert

Tara Dukic vant konkurransen til NFF og DNB i 2021. Det ble til noen uforglemmlige øyeblikk på Ullevål Stadion i 2022!
Tara Dukic & Ada Hegerberg
Ullevål 24. juni 2022.

I kveld klokken 21.00 starter Norge sin vei et mulig gull i UEFA Women’s EURO England 2022, men midt oppe i forberedelsene til dette eventyret var Sportsklubben Gjøvik-Lyns egen Tara Dukic (10) midt blant stjernene på Ullevål Stadion. Det hele startet riktignok lenge, lenge før den tid.

Vi må tilbake til sommeren 2021. Tara oppdaget en konkurranse på nett hvor Norges Fotballforbund, i samarbeid med DnB, la ut informasjon hvor de oppfordret til å sende inn en video. I videoen skulle man presentere hvorfor man elsket fotball – uavhengig av nivå eller ambisjoner. Premien var svimlende 100000 kroner og et møte med landslaget til Norge. Til vår store glede vant Tara altså konkurransen.

Det tok sin tid før hun kunne treffe landslagsstjernene, men søndag 26. juni 2022 dro hun endelig inn til Oslo og Ullevål Stadion. Her er Tara sin egen rapport:

«Når jeg komm til Thon Ullevål hotel ble jeg tatt god imot og fikk bli bedre kjent med de andre jentene fra „Minivinnelandslaget“. Etterhvert kom vi til Ullevål stadion og så en del av kvinnelandslagets trening og etter det kom de spillerne til oss og hilste. Det var noen av dem som skulle bli intervjuet av fransk TV kanal så vi måtte vente litt. Etterhvert komm det flere og flere og de snakket med oss, svarte på spørsmål vi stilte. Vi tok masse bilder, fikk autograf og vi også ble filmet av fransk tv kanal. Alle spillerne var veldig snille og hyggelige mot oss, men jeg må trekke frem Ada Hegerberg som var den mest aktive i å kommunisere med oss. På slutten av treningen fikk vi gaver fra NFF og DNB. Det var en bagg med landslagets utstyr og noen rekvisitter som jeg fikk utdelt fra Ingrid Engen. Etter en middag med jentene fra „Minivinnelandslaget“ i Egon gikk vi på rommene og ventet spent på morgendagens kamp. Før kampen startet var det mange forskjellige aktiviteter rund stadion, gratis is for alle besøkende. Når det nærmet seg kampen gikk vi inn i en gymsal for der skulle vi gå gjennom hvordan vi skulle bære flagget. Vi ble delt ut i to grupper. En gruppe fikk bære  flagget til Norge og den andre gruppe fikk bære flagget til New Zealand. Jeg var veldig glad for at jeg fikk bære flagget til Norge.

Da kampen begynte, gikk vi til plassene våre der vi fikk pizza og brus. Det var en helg jeg aldri kommer til å gleme.»

Vi er kjempe stolte og glade for å ha en så god ambassadør for fotballglede i vår egen klubb. De fleste i klubben (inkl. Tara m/familie tipper vi) sitter i kveld benket foran TV når åpningskampen til det norske damelandslaget i Europamesterskapet 2022 sparkes i gang. Vi ønsker alle supportere av Norge, jentefotball og fotball generelt en så god sommer som overhodet mulig.

Hilsen alle oss i Sportsklubben Gjøvik-Lyn.

Her er flere bilder fra oppholdet:

 

 

 

 

 

 

 

 

   Tara & Ingrid   

 

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon