VI SKAL FARGE BYEN RØD OG SVART!

Publisert

VI MØTER ELITESERIELAGET STRØMSGODSET I CUPEN 22. JUNI OG INVITERER ALLE TIL Å DELTA PÅ FESTEN SAMMEN MED OSS.

Året 2022 til nå vært en opptur for klubben vår, og ikke minst er vi videre i cupen etter en vanvittig kamp mot Raufoss som endte i ekstraomganger og straffesparkkonkurranse. Nå venter Strømsgodset i 2. runde av NM og vi vil her ha med hele byen på laget.

I dagene fremover vil representanter fra klubben oppsøke alle butikker og spisesteder i Gjøvik for å tilby skjerf og flagg. Vi håper at alle vil handle inn å kle opp sine lokaler i våre farger, og skape cupstemning på sin måte frem mot avspark.

Tiden vi har lagt bak oss var en merkelig tid med korona; en tid preget av restriksjoner og avstand. Når vi endelig nå kan samles igjen ønsker vi også å invitere alle som arbeider i byen vår på cupkampen, og derfor tilbyr vi samtidig billetter til dere; en fantastisk sommergave til ansatte eller kunder, og en gylden mulighet til å samles igjen med de rundt dere.

Vi forsøker å komme innom dere alle, men har du spørsmål eller tanker om hva vi kan få til i forkant av denne happeningen er du velkommen til å ta kontakt med Kristoffer Solheimsnes på telefon 994 27 060, eller kristoffer.solheimsnes@gjoviklyn.no.

NM-MENN 2022 - Strømsgodset

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon