KRAFTRIKET NY SAMARBEIDSPARTNER I SK. GJØVIK-LYN

Publisert

Vi i SK Gjøvik- Lyn gleder oss over å ha fått på plass en samarbeidsavtale med Kraftriket. De går inn som en 1902–partner i klubben vår, samtidig som man gir klubben en mulighet til faste inntekter gjennom deres konsept «Kraft til Idretten».

Kjøp idrettsstrøm, spar penger og støtt SK Gjøvik-Lyn

Ved å kjøpe Idrettsstrøm, gis det direkte støtte til SK Gjøvik-Lyn; 1 øre/kWh av ditt totale forbruk går direkte til klubben og bidrar til idrettsglede for våre 700 medlemmer, uten at det koster deg noe ekstra. Det mest gledelige også er at hele 86% faktisk sparer på å bytte til idrettsstrøm fra Kraftriket.

Strømproduktet Idrettsstrøm er en blanding mellom spot og fastpris, der fastprisdelen av avtalen allerede er innkjøpt kraft i lavprisperioder – det viser seg at Idrettsstrøm har vært en meget gunstig avtale fra oppstarten i 2013! Det er idrettslag som har hatt utbetalinger på over 150.000 kr i året gjennom denne ordningen – levert av Kraftriket.

Du kan selv bytte til kraftriket og idrettsstrøm ved å gå inn på:

https://www.krafttilidretten.no/club/sportsklubben-gjovik-lyn.

Strømleverandøren vil også være synlige på flere av våre arrangementer i tiden som kommer, noe som betyr at våre medlemmer og andre vil få store muligheter med å bytte strømleverandør. Du kan også bytte til idrettsstrøm ved å kontakte SK Gjøvik-Lyn.

Viktig strategisk samarbeidspartner.

SK Gjøvik-Lyn er glade for å ha fått på plass en slik type samarbeidspartner. Kristoffer i klubbens markedsavdeling sier det er viktig å finne partnere som kan gi våre medlemmer gode fordeler, samtidig som vi som klubb kan oppnå gode og langsiktige inntekter. Her får vi begge deler, og Kraftriket er svært positive til å bidra til å skape aktivitet for alle våre medlemmer og samarbeidspartnere.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon