KJØP BILLETT TIL NM-KAMPEN MOT STABÆK FOTBALL HER!

Publisert

SK Gjøvik-Lyn møter Stabæk Fotball i 3. runde av Norgesmesterskapet for herrer. Kommer du?

VELKOMMEN TIL 3. RUNDE MOT STABÆK

Klikk på linken under for å sikre deg plass!
3. RUNDE – SK GJØVIK-LYN VS STABÆK FOTBALL

Nå nærmer det seg kamp i 3. runde av Norgesmesterskapet for herrer mot Stabæk Fotball på Gjøvik Stadion. Vi gleder oss til kampstart og håper du tar turen i sola som er meldt på onsdag.

Priser:
200 kroner for voksen
100 kroner for barn
100 kroner for student
100 kroner for honnør

Onsdag 29. juni kl. 18.00 braker det løs. Vi anbefaler å være ute i god tid (her tenker vi ca. 17.00) for å få med seg aktiviteter og «selfievegg» m.m. Det er masse som skjer både på og utenfor banen denne dagen og vi håper på en spennende thriller av en kamp – som vi vinner! Jubelen skal høres fra Eiktunet til Tongjordet og videre skal Skibladner kjøre med rødt og svart akterflagg dagen derpå. Vi ses på Stadion!

Du kan også kjøpe deg billett i døra, enten kontant eller ved bruk av Vipps, men skal du sikre den den beste plassen bør du kjøpe deg billett i forkant. Vi legger nok en gang ved linken til billettkjøp her: https://gjoviklyn.ticketco.events/no/nb/e/sk_gjoeviklyn_vs_stabaek_fotball

Med vennlig hilsen
SK Gjøvik-Lyn

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon