TEAMUP HELSE AS GIR A-LAGET SOMMERGAVE!

Publisert

Det var ekstra god stemning i garderoben til A-laget onsdag denne uken. Vår relativt nye og svært viktige samarbeidspartner, Teamup Helse AS, var nemlig på besøk med nyheter for å bevare innsatsen man nå ser på banen utover høsten!

 

Før vi avslører mer må nevne at Teamup Helse AS har blitt en god støttespiller i klubbens #merennfotball-arbeid. Prosjektet «Best uten ball» gir barn som har falt litt utenfor mulighet til å bidra ved A-lagets hjemmekamper. Det er et samarbeid både begge parter setter stor pris på, og som mange har lagt merke til på våre siste hjemmekamper.

Overraskelsen var stor…

Tilbake til onsdag var nok overraskelsen stor i garderoben rett etter trening. Lars og Mats Nicolaysen, de to brødrene i Teamup Helse, var på besøk og fortalte at de var svært imponert over innsatsen til A-laget. De ønsket å bidra til å bevare motivasjon og teamwork videre fremover, noe som trolig vil komme godt med i en tøff fotballhverdag i toppfotballens verden.

Det ble faktisk så stille vi tror det kan bli i en fotballgarderobe da gutta våre ble fortalt hva det betyr for ungdommen å komme på besøk for å bidra til deres suksess. Her er det snakk om de som ikke har samme muligheter som dem selv. Barn som er blitt flyttet rundt i ulike hjem og institusjoner, med og uten rusmidler tilgjengelig, som nå finner en trygg havn på Gjøvik Stadion.

Gaven

Helt til slutt Lars at de hadde en gave til gutta som i slutten av juli. Teamup Helse AS har nemlig, som et ledd i sitt arbeid og et ønske om å bidra med teambuilding til det beste for begge parter, leid absolutt hele Moelv vannskiklubb en hel dag slik at gutta kan få et avbrekk fra fotballhverdagen. Her vil de A-lagstroppen inkl. støtteapparat få lov til å boltre seg på Mjøsa med vannski, bading, grilling og kos i sola hele dagen. Alt, og da mener vi inkl. mat og personell, utstyr og det hele, er sponset av Teamup Helse AS.

Deltagere vil også være Teamup Helse sine ungdommer som dermed får lov til å lære våre fotballgutter å kjenne på et enda mer personlig plan. Sammen skal vi utover høsten utvikle dette til det beste for lokalsamfunnet og byen vår.

Applaus

Selvsagt ble det stor applaus fra gutta i garderoben. Fra ikke å vite hvorfor Teamup Helse var på besøk, til deretter å høre den rørende talen, før til slutt å få en slik super opplevelsesdag, må bare gi applaus. Alle gleder seg til denne dagen i juli og vi håper å må mange gode bilder til minne om en super dag når vi kommer til sommeren.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon