PRESSEMELDING

Publisert

Styreleder Geir Langedrag fratrer sitt verv

Geir Langedrag valgte dessverre å fratre sitt verv som styreleder i Sportsklubben Gjøvik-Lyn i går.

Han har lagt ned mange timer og mye innsats for klubben siden han ble valgt som styreleder i desember 2019. Mye av det han har jobbet fram vil klubben ha god nytte av og ta med seg videre inn i framtiden. Han var blant andre arkitekten bak klubbens strategiplan, at vi tok tilbake navn, logo og draktfarger samt at han stod i front for utformingen av Gjøvik stadion, og hvordan den ser ut i dag, i samarbeid med Gjøvik kommune.

Nestleder Thorbjørn Lønstad fungerer som styreleder inntil videre.

Sportsklubben Gjøvik-Lyn vil ønske Geir Langedrag lykke til videre.

 

Skrevet av Thorbjørn Lønstad på vegne av styret SK Gjøvik-Lyn

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon