Ny daglig leder på plass

Publisert

En daglig leder og en administrativ ressurs har lenge stått på klubbens ønskeliste. Nå som vi er representert i 2. divisjon igjen, er dette ett av kravene fra forbudet.

Stig Morten Kristiansen startet formelt i jobben 1 mai, men han har allerede før det hatt mange timer på vei inn i rollen.

Nest etter kona Bente og deres tre sønner, hører hjertet hans hjemme i klubben. Han brenner for klubbutvikling, sammen med byutvikling, og det å engasjere flere rundt dette. Han er ikke mest opptatt av kampresultater, men av klubben som helhet. Han føler han har masse å tilby og vi vil ikke bli overrasket om hjertet hans virkelig er rødt og svart…

Stig Mortens hovedoppgaver er sponsorer/samarbeidspartnere, lotterier, tilskudd og «Mer enn fotball». Ut over det mangler det ikke på oppgaver, han vil ikke få tid til å kjede seg på jobben, for å si det slik.

Vi følger opp med en Tett på: -artikkel om ikke så lenge, der vi går Stig Morten litt nærmere inn på livet.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon