Backe Oppland tilbake som samarbeidspartner

Publisert

Vi er glade for, og stolte av, å ha Backe Oppland tilbake som samarbeidspartner. Etter noen år på sidelinjen er nå ny samarbeidsavtale signert.

De er en av innlandets største byggentreprenører, og har en historie helt tilbake til 1980. Den gangen som Miljøbygg, som var en sterk merkevare i distriktet og som hadde gode relasjoner til klubben vår. Familien Thune var synonymt med Miljøbygg i lang tid.

Backe Oppland er opptatt av sitt samfunnsansvar, deriblant rekruttering av lærlinger til bransjen de selv operer i. Virksomheten har egne håndverkere innenfor tømmer og betong, og setter sin stolthet i å levere god kvalitet ovenfor sine kunder.

Entreprenøren påtar seg oppdrag av alle størrelser, men hovedfokuset ligger i større totalentrepriser for offentlige og private kunder. Ett av prosjektene de nå holder på med er Farverikvartalet, som blir et løft for hele byen vår. I tillegg utføres følgende prosjekter i Gjøvik og omegn; leilighet og butikk på Kapp, leiligheter i Mustadhagen samt Biri skole og barnehage.

Vi gleder oss til samarbeidet og ønsker dem velkommen tilbake på laget.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon