2022-sesongens A-lagstropp

Publisert

Det er med glede og stolthet vi presenterer 2022-sesongens A-lagstropp.

I tillegg til det flotte lagbildet finner dere på denne siden bilder av den enkelte spiller, med navn, nummer og posisjon på banen. Her finner dere også bilder av de som gjør at dette laget fungerer bra både på og utenfor banen. Videre finner dere, etter hvert, terminlisten og statistikk pr spiller.

Her er det mange kjente fjes, men også noen nye. Vi har et motivert og dyktig lag som gleder seg til å starte sesongen. Makan til gjeng med kjekke gutter skal man lete lenge etter! Vi håper å se dere på sesongens første kamp, som heldigvis går på hjemmebane lørdag kl. 13.00.

Vår kjære klubbfotograf Jonny Isaksen har bidratt med å ta alle disse flotte bildene for oss, noe vi er veldig takknemlige for.

Se hele troppen her

 

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon