Tett på: Tore Saksen

Publisert

Hans ønske er at alle skal føle seg hjemme i klubben, fra de aller minste spillerne - til medlemmene i Lynvingen.

Det har kommet til 4 nye styremedlemmer for denne sesongen. Hver av disse vil få en liten presentasjon her gjennom sin egen Tett på-artikkel.


 

Tore er medlem i Lynvingen på tredje året, det var Arild Johannessen som fikk ham med. Han har tidligere spilt Old Boys (Sportsklubben) og har også sittet i styret før. Da valgkomiteen ringte ham før nyttår sa han ja med en gang. Styrets mange utvalg har stått på programmet på flere av møtene så langt. Selv sitter han i utvalget for Klubbutvikling og kommer til å jobbe mye med den nye daglige lederen Stig Morten Kristiansen.

Han har mange tanker om hvordan han føler at klubben skal fungere og har flott erfaring fra tidligere arbeid. Han var for eksempel veldig aktivt med på å arrangere Karneval-cup, et arrangement han mener var en god grobunn for kontakt mellom de små og de store spillerne i klubben. Dette er også en fin anledning til å bli kjent med andre foreldre på tvers av lag – ved å gjøre dugnadsarbeid sammen. Det jobbes med å se på om denne cupen skal vekkes til live. Tore vil også delta rundt lisenser, politiattester, medlemsregister og medlemsmøter. Det nyeste prosjektet nå er å samarbeide med Teamup Helse AS, der ungdommer i ungdomsskolealder skal få prøve seg i diverse aktiviteter.

Opprinnelig kommer Tore fra Namsos. Nå bor han på Bondelia Strand sammen med sin kone som han giftet seg med i 1980. De trives godt nede ved Mjøsa og han tar seg gjerne et bad når det ikke er for kaldt. Tidligere har han vært leder i Helse og Omsorg i Gjøvik Kommune, men nå er han pensjonist. Vel, ikke helt. Han jobber fortsatt en dag i uken med kursopplegg for de ansatte i helsesektoren.

Han regner med at klubbarbeidet kommer til å ta en stor bit av tiden hans, men han har nok av tid sier han. Noe av tiden brukes på hytta i Torpa som han selv har bygget på og pusset opp. Tore liker å holde seg i form og trener styrketrening to ganger i uken. I tillegg har han to barn og tre barnebarn som han gjerne bruker tid sammen med. Han koser seg med musikk og reiser gjerne på konserter rundt om i Norge, av og til også i utlandet. Sistnevnte har det blitt lite av de to siste årene på grunn av Corona. Han er litt altetende på musikk, men hører gjerne på folke-rock. Han har noen gamle kompiser som han treffer av og til og sammen nyter de livet med musikk, god mat og godt drikke.

Tore brenner for Lynvingen og verdien denne foreningen har. Det sosiale er spesielt viktig da flere av medlemmene er enslige og disse treffene er rene medisinen. Enslig eller ikke, å møtes i en «gutteklubb» kan alle ha godt av…. Sammen går de turer, løser verdensproblemer og gjør dugnadsjobber både for klubben og andre aktører. Kan nevne vaktordningen på Fastland. Lynvingen ønsker seg flere medlemmer og her er det rom for de fleste. Ingen store krav til bakgrunn og man trenger ikke ha spilt fotball selv. Likevel kanskje greit at man er litt interessert i sporten, og ikke minst at man liker vafler.

Vi bringer oppfordringen videre, ta gjerne kontakt med Tore eller med leder Arne Lønstad.

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon