Tett på: Geir Bergum Pettersson

Publisert

Han liker effektivitet og at tidsfrister overholdes og på myten om at økonomer er tørre og kjedelige reagerer han med en spontan liten latter.

Det har kommet til 4 nye styremedlemmer for denne sesongen. Hver av disse vil få en liten presentasjon her gjennom sin egen Tett på-artikkel.


 

Geir er del av en trio som for G2007 lenge har vært den harde kjerne. Sammen med Furuseth og Slåtten har han hatt forskjellige roller for laget siden sønnen startet med fotball. Han har trivdes godt med dette og skryter av god samhørighet både mellom gutta på laget og mellom foreldrene. Det har generelt vært lite gnisninger. Det har vært mye jobb, men han føler han har fått utrolig mye tilbake. I fjor hadde de gleden av å ha Rafa (1ste keeper på A-laget) som hovedtrener. Etter A-lagets opprykk til 2. divisjon har ikke Rafa lenger mulighet til å fortsette. Nå har de fått inn Atle Maurud, noe de er godt fornøyd med. Geir bidrar som lagleder og assistenttrener og føler fortsatt glede når han av og til blir bedt om å bidra praktisk i øvelsene. Det var den lukten av sagmugg da…

Geir har selv spilt på klubbens A-lag som tenåring. Dette tok slutt da han flyttet for å studere. Han har fortsatt kontakt med tidligere lagkamerater og de reiser på en felles guttetur en gang i året. Nettopp slike ting gjør at han er opptatt av merverdien det gir å spille lagidrett. Man lærer så mye mer enn fotball og knytter kanskje kontakter for resten av livet. Han husker godt den gode følelsen av å komme tilbake til stadion etter å ha bodd utenbys i flere år.

Han tenker det er helt naturlig å bidra i klubben også på annet nivå, men det er først nå det har passet med livssituasjonen. Han har blitt spurt tidligere også, om å bidra i styret, men da passet det ikke like godt. Nå er barna blitt store og delvis selvgående. Som statsautorisert revisor driver Geir sitt eget firma; Figuras. Her tilbyr han revisjon og rådgivning for næringslivet. Enn så lenge driver han selskapet alene og tidligere hadde han hjemmekontor. Nå har han leid seg inn i kontorfellesskapet i Storgata 10. Det er godt å ha mulighet til å være sosial når man føler for det og greit å ha andre rundt seg.

Geir er gift med Lene, som også brenner for klubben. Primært har hun fulgt datteren i håndball, men har likevel bidratt med diverse organisering rundt sønnens fotballag. Datteren satser nå videre på håndball og er elev ved NTG på Lillehammer. Geir og Lene møttes mens han var i militæret i 1996. Han var hjemme på perm og var på en fest i julen, det ble mange dater etter det. De giftet seg og bodde sammen i Oslo, men da barna kom ble de enige om at Gjøvik var et fint sted å vokse opp.

På fritiden liker Geir å være med familien, gjerne være med barna på deres aktiviteter. Han liker å være i bevegelse med løping, ski og treningssenter. Han trener gjerne 3 ganger pr uke. Han blir også glad av å lage mat, noe han kunne tenke seg å bruke mer tid på. Spise god mat med venner eller kose seg med en Liverpool-kamp på tv gir ham glede og energi.

Geir stepper inn etter Jon Kveseth. Det er store sko å fylle og han er klar på at han ikke har mulighet til å engasjere seg riktig like mye som Jon. Det kommer derfor godt med at Frisikt (tidl Regnskapsconsult) har økt sitt bidrag ovenfor klubben, samt at daglig leder snart kommer på plass.

Nå er han valgt inn i styret for 2 år og er i full gang med å skaffe seg nødvendig oversikt for å kunne bidra best mulig. Naturlig nok liker han ryddighet, effektivitet og at frister blir overholdt. Over tid ønsker han å bidra også med videreutvikling, verdiskaping og bidra til å finne økte inntekter.

Dette høres ut som en god strategi og vi ønsker Geir lykke til med jobben!

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon