Teamup Helse i samarbeid med SK Gjøvik-Lyn

Publisert

Lars Nicolaysen og Mats Nicolaysen i TeamUp Helse inngår samarbeid med SK Gjøvik-Lyn og Kristoffer Solheimsnes. Sammen ønsker vi å hjelpe unge mennesker med utfordringer og styrke vårt "Mer enn Fotball" fokus.

Sportsklubben Gjøvik-Lyn og TeamUp Helse slår seg sammen for å inkludere flere. Fotballens fellesskap skal romme den som trenger nettverk og et sted å være

Klubben vår jobber aktivt for å at Gjøvik Stadion skal være et sted hvor alle er velkommen og skal føle seg trygge og at våre aktiviteter skal skape glede og stolte øyeblikk. Dette vil også styrke vår «Mer enn Fotball» strategi hvor vi allerede bidrar mot Kreftforeningen og Nei til Mobbing.

Les hele artikkelen i OA her:

https://www.oa.no/brodrene-i-samarbeid-med-gjovik-lyn-sammen-vil-de-bli-best-uten-ball/s/5-35-1501460

Foto: Tomas Jevne

 

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon