Stig Morten ansatt som daglig leder i SK Gjøvik-Lyn!

Publisert

Det er med stor glede vi kan presentere Stig Morten Kristiansen som klubbens nye daglige leder. En ekte Lyn gutt som har vokst opp i klubben og som brenner for barn, ungdom og frivillighet.

SK Gjøvik-Lyn er tilbake i det gode selskap i Norsk Toppfotball. Klubben har over 700 medlemmer og nærmere 200 tillitsvalgte og de fleste forstår at en så stor klubb ikke kan drives på dugnad. Derfor er det ekstra gledelig at klubben har fått på plass en person som virkelig kan gjøre en forskjell.

Stig Morten har allerede vært i klubbens styre i et drøyt år og mannen bak bl.a. en ny kafe og en av hovedpersonene bak Lyn Gallaen som ble en stor suksess etter sesongen i fjor.

Han brenner for klubbdrift, klubbutvikling, barn og ungdom. Han har bred erfaring med frivillighet, salg og marked. Han har spilt i klubben fra knøtt til A-lag. Og han elsker denne utfordringen.

Klubben er svært glade for å få på plass Stig Morten og ønsker han velkommen som en av de aller viktigste brikkene i vår jakt på å utvikle klubben.

Les mer i dagens artikkel i OA:

https://www.oa.no/stig-morten-44-blir-daglig-leder-i-sk-gjovik-lyn-spennende-utfordrende-og-litt-skummelt/s/5-35-1496689?hideLimbs=1&fbclid=IwAR0GspXqj_Fpm4VcT08VZw_i5aVXp_P4R5As-3Fi18BtC46DnvftH4UyvFQ

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon