Arne Lønstad ble æresmedlem på årsmøtet

Publisert

På årsmøtet 24.mars ble en av klubbens bautaer utnevnt til Æresmedlem i SK Gjøvik-Lyn. "Arnemann" har levd et helt liv sammen med Gjøvik-Lyn og er fortsatt svært aktiv i sin rolle som leder av Lynvingen.

Hele klubben gratulerer Arnemann med som æresmedlem – noe som var meget velfortjent.

Lønstad fikk i sin aktive karriere over 400 kamper på A-laget, i tillegg til sju juniorlandskamper. Han har etter det arbeidet i klubben som trener, både i senior og på yngres, han har vært oppmann, styremedlem og stilt opp på utallige dugnader.

I dag er Arne Lønstad leder av Lynvingen, som bidrar i klubben med aktiviteter, dugnader, pengestøtte og en viktig del av klubbens sosiale miljø

Komiteen for utmerkelser har bestått av Edith Enger, Knut Linnerud og Torgny Sætermoen. Hele begrunnelsen for utnevnelsen ser du nedenfor.

Æresmedlem

Klubbens styre og “komiteen for utmerkelser” ønsker i dag å tildele æresmedlemskap – klubbens høyeste utmerkelse til en person som nærmest er født inn i Gjøvik-Lyn.

Dette er en utmerkelse som tildeles medlemmer for usedvanlig dyktig og langvarig arbeid for klubben. Selv om vi ikke så det, så «ser vi deg framfor oss» med fotballen i beina, sammen med far, på vei bort til «Plassen». Det skulle trenes, og du ble en dyktig og verdifull spiller for klubben, fra tidlige barneår, og fram til du hadde spilt mer enn 400 kamper for førstelaget.

Du har representert klubben på junior-landslaget. Du var uttatt til 2 kamper på ungdomslandslaget, men dessverre ble du skadet i siste seriekamp før landskampene, og således ble det med de 7 juniorkampene som du spilte med flagget på brystet.

Du var en ettertraktet spiller for klubber lenger opp i divisjonssystemet, men du har alltid vært lojal mot egen klubb, og du ble hos oss. Du har bidratt som spillende trener på A-laget, du har vært oppmann og trent lag i yngres avdeling.

Du har mange år i klubbens styre, og du har bestandig vært et ja-menneske når klubbens utallige dugnader skulle gjennomføres.

I årene etter at fotballskoene, både som spiller og trener ble lagt på hylla, er det Lynvingen som har vært klubbens møtested. Denne gruppa med tidligere spillere og andre klubbvenner er gull verdt for Sportsklubben Gjøvik-Lyn. Eldres avdeling, som ble stiftet på Victoria hotell 29. november 1939, tok 1. november 2013 navnet Lynvingen og slagordet «de eldste for de yngste». I dag er du leder for denne dugnadsgjengen.

Så i dag, Arnemann, er det din tur til å motta klubbens høyeste utmerkelse, nemlig æresmedlemskap i klubben som har stått ditt hjerte nært i alle år.

Gratulerer og veldig fortjent!

Les alt om årsmøtet i OA:

https://www.oa.no/stor-optimisme-i-sk-gjovik-lyn-vi-onsker-a-utfordre-raufoss/s/5-35-1506721

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon