Tett på: Tone Haugom

Publisert

Hun liker orden, engasjement og har tro på eierskap. Dette høres ut som flotte egenskaper for et nytt styremedlem.

Det har kommet til 4 nye styremedlemmer for denne sesongen. Hver av disse vil få en liten presentasjon her gjennom sin egen Tett på-artikkel.


 

Tone kom inn i klubben for tre år siden da sønnen hennes startet å spille fotball hos oss. Hun meldte seg som foreldrekontakt på laget og fant fort ut at det var mange spørsmål rundt hvordan ting skulle fungere. Hun har generelt stor tro på frivillighet og engasjement og at foreldrene må bidra for å få ting til å rulle. Da valgkomiteen ringte henne før det ekstraordinære styremøtet følte hun det var hyggelig å bli spurt og hun takker for tilliten. Etter møter med valgkomiteen og styreleder fikk hun lyst til å bli med, for blant annet å få orden på de tingene hun selv savnet da hun var ny.

Hun er opprinnelig fra Toten og har, i tillegg til en fotballspillende og skiinteressert 9-åring, en voksen sønn som satser på skiskyting i Østre Toten Skilag. Samboeren hennes er fotballinteressert og Rosenborg-fan. Han har tidligere spilt på lokale lag. Hun beskriver seg selv som positiv, engasjert, tydelig og nysgjerrig. Hun er tilhenger av rettferdighet og at avtaler holdes. Hun er opptatt av trygge barn og vil at klubben skal bidra til dette. Hun blir sint av urettferdighet og liker ikke at folk settes i bås. Alle må få sin sjanse sier hun.

Tone er sykepleier, men jobber ikke hands on i avdeling lenger. Hun jobber for SI Helseforetak med forbedringsprosesser innen kvalitet og pasientsikkerhet. Hun trives godt med denne jobben og får der utløp for sin forkjærlighet for gode systemer. Fritiden bruker hun helst med familie og venner, gjerne i naturen. Hun liker friluft og skog og kaller seg selv en hobbymosjonist.

På spørsmål om hun har en hjertesak i klubben sier hun at hun brenner for yngres avdeling og ønsker generelt at klubben skal bli mer samlet. At alle skal føle de er en del av noe større og kjenne på tilhørighet, stolthet og trygghet. Hun ønsker også å hjelpe Jan Ivan (leder for yngres avd) da han har alt for mye å gjøre. Ang plassen i styret så er det ikke helt bestemt enda hvilken rolle den enkelte skal ha. Foreløpig er hun med på et prosjekt for å få til en kiosk/kafe-gruppe og få satt opp dugnadslisten for å bemanne disse. Hun har meninger om hva som skal selges over disken, noe vi håper å finne ut av i uke 8 da de håper å åpne for allmenheten. Hun ønsker også å bidra til å videreutvikle FFO.

Hun blir lett engasjert og liker kontroll, men er tilhenger av tillit som grunnlag for eierskap. Minimalisme og en litt hverdagslig form for uniformering i skuffer og skap mener hun vil gjøre dugnadene lettere for alle involverte. Det var nok noen som fikk seg en liten overraskelse for litt siden da kjøkkenet, etter en rydde-økt, var fullstendig blåst. Her var det tre flinke damer som hadde startet en snuoperasjon for å skape orden.

Det er bare å håpe at vi har funnet vår egen utgave av Tante Sofie, for det kan vi virkelig trenge! Vi ønsker lykke til og gleder oss til resten. 😊

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon