Nordbohus Innlandet inn i Partnerpoolen!

Publisert

Nordbohus Innlandet er ny samarbeidspartner av SK Gjøvik-Lyn. Selskapet ble etablert i 1986 og har i dag avdelinger i Gjøvik, Ringsaker, Hamar, Lillehammer og Vinstra og er en ledende boligleverandør i Innlandet.

Nordbohus Innlandet – Ny 1902 partner!

I tillegg til Nordbohus avdelingene er selskapet hovedaksjonær i Nordbohus Romerike og er deleier i Innlandet Mur og Flis. Det siste tilskuddet er etableringen av Røroshytta Innlandet AS, hvor de blir den første forhandleren av Røroshytta sine kvalitetshytter med deres laftehytter.

Som en betydelig boligaktør ser de fram til å samarbeide med SK. Gjøvik – Lyn. Denne arenaen vurderes å være en spennende mulighet til å vise seg fram ovenfor våre medlemmer og samarbeidspartnere. De er også svært stolte over at klubben nå har rykket opp, og tatt steget tilbake til Norsk toppfotball.

Kristoffer Solheimsnes hos SK Gjøvik-Lyn sier i en kommentar at han er stolt over å ha fått med Nordbohus Innlandet på laget og ser frem til å utvikle samarbeidet.

https://www.nordbohus.no/forhandler/gjovik

Last ned huskatalogen til Nordbohus her:

https://www.nordbohus.no/huskatalog

Flere
nyheter

SK Gjøvik-Lyn
Right Menu Icon